MS v hokeji 2012
Švédy na 90%.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Re: MS v hokeji 2012
Já bych to tak černě neviděl. Neumíme na ně hrát, ale už nejsou tak sebevědomí jako na začátku turnaje (nářez od Ruska) a určitě je trochu bude svazovat domácí prostředí. A se stejným soupeřem dvakrát za sebou na jednom turnaji neprohráváme
Když Norové daj Dány, tak můžem takticky prohrát s Německem a jít na Rusy. Teď mi ale řekni, jaký je v tom rozdíl? Pokud chceme pomýšlet na medaili, tak Švédy musíme dát, páč stejně narazíme na někoho z USA/Kanada, kteří hrajou ještě o chlup lépe.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
taky jsem pro aby jsme takticky prohrali a sli na bolseviky ale muze se to nehezky vymstit ... lotysove maj totiz jeste 2 zapasy a kdyby oba vyhrali tak nakonec zadny 1/4 ani nemusi byt
No já si myslim, že to domácí prostředí je ještě víc nabudí a fanoušci je hodně poženou dopředu... bych bral spíš zase tu prázdnou halu. Takhle naše borce bude celej globen akorát vypískávat. Ale snad máš pravdu tyHelljovany píše:Já bych to tak černě neviděl. Neumíme na ně hrát, ale už nejsou tak sebevědomí jako na začátku turnaje (nářez od Ruska) a určitě je trochu bude svazovat domácí prostředí. A se stejným soupeřem dvakrát za sebou na jednom turnaji neprohráváme
"Wow. You're a Barbarian, huh?"
Nějaký taktický prohrávání je blbost a navíc nepěkná! To si radši na Němcách zvýšit sebevědomí
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám pocit, že dneska budu koukat na hokej jen já, páč nevedu D3 Jinak Norové dál nepřestávaj překvapovat a jsem na ně moc zvědavej v příštím už vyřazovacím špíle.
Dark_Deamon: Né nebudeš ...Já sice D3 už hraju, ale mam vlastní tempo, nikam nepospíchám, hokej si nenechám ujít. Jinak čekal jsem, že se Němci trochu vyhecujou k lepšímu výkonu, ale to co předvedli.... je vidět, že jsou totálně psychycky na dně. Mrázek si alespoň osahal puk
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
DeadMeat: Já právě taky čekal, že Němci předvedou trošku lepší hokej po katastrofě s Norskem, ale podle toho co jsem viděl a jak to dopadlo, tak to měli celkem v zadnici.
Teď už ale půjde do tuhýho a nevím, jestli jsou lepší volbou Švédi nebo Ivani. Odteď už to začne být hokej se vším všudy
Teď už ale půjde do tuhýho a nevím, jestli jsou lepší volbou Švédi nebo Ivani. Odteď už to začne být hokej se vším všudy
Dark_Deamon: Ti řeknu, že taky nevim jestli SWE nebo RUS, to máš prašť jako uhoď.... myslim si, že Švédi budou možná pro nás těžší, ale zase Rusáky by měl posílit Ovechkin+ nědko další z NHL, jestli se nemýlim. To už bude opravdu jinej hokej... budu zase napnutej jak struna při těhle zápasech, tím spíš když se jedná o čtvrtfinále. A fajn, že se tam nakonec dostali i Slováci. Netuší někdo koho vyfasujou za soupeře?
Měl bych dvě teorie, buď se naši už konečně rozjeli, nebo se všichni na to už vykašlali
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Když je dneska ten volnej den, tak aspoň jedno starý video na pobavení
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... d99ezA18Nw
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... d99ezA18Nw
ahoj zitra hrajeme se svedama jak to vidite ja tipuju ze vyhrajeme 3:2.
Achievements: 7400 (92%)
To hrajou už teď??
edit: tak už sleduju
edit: tak už sleduju
si čmárej:-) hrajou pěkně
Tak už 2:2. No jo, dalo se čekat, že Kanada nebude spát i nadále.
Edit: Laco chytá dost dobře.
Edit: Laco chytá dost dobře.
HC grál: 537/516 (-21)